Vi gør det nemt for dig at skabe rum, der inspirerer. Rum, der gør din kunde nysgerrig og støtter dig i dit salg. På messen. I butikken og i din shop in shop-løsning. Vi hjælper dig fra de store kreative tanker til de små, praktiske detaljer. Uanset branche og størrelsen på dit projekt. Dét giver ro i maven og mere tid til din forretning

Slip uroen. Og få mere tid til at forberede dig

Kender du den uro, der rumsterer op til en messe?

  • Du tjekker dine lister. Ikke bare én men flere gange for at sikre, at du ikke har glemt noget.
  • Er alle sikkerhedsgodkendelser på plads?
  • Er alt booket og bestilt? 

Og (måske) vigtigst af alt:

  • Er alt på plads, så du kan modtage dine gæster, når messen åbner? 

Sådan behøver det ikke være. Vi gør det nemt for dig at tage på messe. Vi hjælper dig hele vejen, så du ikke behøver at bekymre dig om alle detaljerne. Dem har vi styr på. Så du kan bruge din tid og energi på at tage godt imod dine gæster. 

”Vores forberedelse til messen i Paris forløb så meget nemmere. Vi tog afsted med fuldstændig ro i maven, og det færdige produkt var bedre end forventet.

Vores projektleder hos Easyfair var en kæmpe hjælp og sørgede for, at vi ikke skulle samle løse ender på alting. Vi fik frigivet en masse tid i forberedelsesfasen, og det gav os tid til at sørge for, at der var booket masser af møder hjemmefra." 

 

Det skal være nemt for dig og dine kolleger. Så enkelt er det. Vi leverer alt, hvad du skal bruge for at få succes med dit projekt. Uanset om du skal på messe, designe et nyt showroom eller have et opdateret butiks- eller shop in shop-koncept.

Hos Easyfair har vi flere års erfaring med at designe og bygge rum, der inspirer og vækker opsigt. Vi kan hjælpe jer med at skabe rum, der støtter jeres salg og får mest ud af jeres budget.

Vi klarer både små og store projekter – uanset om du ønsker hele pakken fra ide til færdig løsning eller du blot har brug for hjælp til montage af enkelte elementer.

Se, hvad andre ambitiøse brands har gjort

Det er i showroomet og butikken, din kunde kan røre, prøve og opleve dit brand og dine produkter. Hos Easyfair er vi specialister i at skabe designløsninger til showrooms og butikker, der inspirerer og skaber opmærksomhed. Lad os hjælp dig med at skabe en indretning, som præsenterer dit brand på bedste vis – og som giver din kunde en god oplevelse. Uanset størrelsen på dit projekt

Få hjælp fra et dedikeret team

Overlad trygt designet og opbygningen til os. Vi holder styr på alle detaljer. De små og de store. Og vi hjælper dig med at skabe rum, hvor design, lys og lyd smelter sammen og giver din kunde en god oplevelse.

Glem bekymringer om praktiske detaljer. Dem har vi styr på. Easyfair-teamet trækker på kompetencer fra konceptudviklere, koordinatorer og snedkere til tegnere, håndværkere, montører og projektledere. De sørger for, at du kan koncentrere dig om din forretning – med ro i maven.

Skal vi mødes?

Book et møde

Du bestemmer hvor og hvornår!

Book et møde

Vælg blot et tidspunkt, så mødes vi.

Dato
Udfyld venligst dette felt
Kl.
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Scroll to top