Case facts

Kunde Gemina Termix

Se Galleri

For Gemina Termix er kvalitet et must  – og kvalitetssikringen omfatter alle led i virksomheden

Da virksomheden skulle vælge samarbejdspartner til VVS’19 var det derfor et must med en leverandør med forståelse for branchen, og det værdisæt Gemina Termix står for.

”Vi valgte Easyfair igen, fordi deres montører er meget servicemindede og omhyggelige. De er tilgængelige på standen under hele opsætningen og forlader ikke standen, før alt er gjort klar til messens start og til vores fulde tilfredshed. Det var en udfordring tidligere, hvor vi selv skulle hænge produkter op på standen. Det gør Easyfair heldigvis for os nu”

– Gemina Termix

”Easyfair gør det nemmere for os at tage på messe, fordi de sørger for at montere produkterne på standen, hvilket sparer os en masse tid, og så tager de alt vores messegods med, når de leverer standen.”

”Med vores nye stand synes jeg, at det er lykkedes for Easyfair at lave en stand, der signalerer det, som vi står for. Tilgængelighed og 100 % dansk kvalitet. De har været gode til at implementere de ønsker, vi har haft, bl.a. til præsentation af vores produkter på standen. Easyfair har forstået at udnytte kvadratmeterne på en god og optimal måde.

Hvem er Gemina Termix?

Gemina Termix er førende inden for vandvarmere og fjernvarmeanlæg til lejligheder, parcelhuse og større bygninger. Målsætningen for virksomheden er at producere kvalitetsprodukter med en høj nytteværdi og god funktionalitet, der lever op til kundernes forventninger samtidig med, der tages hensyn til miljøet og de mennesker, som virksomheden omgiver sig med.

Synlig, åben og imødekommende

Standen er designet med elementer i flere niveauer. Det betyder, at standen træder synligt frem fra flere vinkler. Både når du ser den på afstand, og når du nærmer dig fra én af siderne. Selvom standen har flere store elementer, fremstår den stadig åben og imødekommende. Det er gjort muligt ved brug af lamelelementer, der hænger i wiresystemer fra loftet. Afstanden mellem lamellerne skaber luft og en lethed i udtrykket.

”Vi ville gerne have en synlig stand, der var åben og imødekommende. Samtidig ville vi gerne løfte standen til et nyt niveau, uden at den blev dyrere.”

Vil du vide mere?

Søren Kilde
Adm. Direktør, Ejer

Skal vi mødes?

Book et møde
med det samme

Du bestemmer hvor og hvornår!

Book et møde

Vælg blot et tidspunkt, så mødes vi.

Dato
Udfyld venligst dette felt
Kl.
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Scroll to top