Kun de stærkeste overlever i modebranchen

Du skal reagere hurtigt, hvis du vil følge med i modebranchen – ikke kun, når du udvikler nye kollektioner men også, når du tager på messe.
Sammen med modebrandet JACK & JONES har Easyfair udviklet et fleksibelt messekoncept, der passer til en omskiftelig branche, styret af fart.

Case facts

Kunde Jack & Jones

Se Galleri

Jack & Jones, Ciff, København 2017

Messestanden skal give gæsten en totaloplevelse

Når modevirksomheder tager på messe, handler det ikke kun om at vise nye kollektioner frem. Det handler om at skabe en totaloplevelse for den besøgende. Det stiller store krav til både de kreative og administrative ledere.  

Jack & Jones-standen er skabt, så den tydligt afspejler branduniverset. Blue-området repræsenterer et afslappet look med T-shirts og jeans. Blackområdet afspejler derimod det rene skandinaviske look med skarpe silhuetter.

”Vi hjælper JACK & JONES med alt omkring messen. Også det tekniske. Ofte falder kollektionerne først på plads helt til sidst. Derfor er det vigtigt, at vi altid reagerer hurtigt og er løsningsorienterede.

Vi fjerner mange af de praktiske opgaver fra Jack & Jones-teamet, så de kan koncentrere sig om de tusindvis af andre opgaver, de har op til og under en modeuge. Du kan sige, at vi gør det, vi er bedst til, så de kan gøre det, de er bedst til”.

– Thomas Egebjerg, montør hos Easyfair. 

Jack & Jones, Panorama, Berlin 2017

Fleksibelt og opdelt i zoner

JACK & JONES har et fleksibelt messekoncept, der kan skaleres i størrelse efter behov. Standen er inddelt i zoner med hver deres fokusområde. Bar- og loungeområdet i midten giver plads til at bygge relationer med gæsterne.

Hvad en forsvunden messestand kan lære dig om tillid

Transportfirmaet: ”Standen er væk, og vi ved ikke, om den kommer frem til tiden”.

Det er nok de værste ord, du kan høre, inden du skal stå klar til at modtage dine kunder på en messe. Men det var præcis de ord, der mødte teamet fra JACK & JONES lige før CIFF i København.

Modemessen Panorama i Berlin var netop afsluttet, og standen var pakket ned og gjort klar til afsendelse. Men på grund af en fejl fra transportfirmaet, var standen ikke blevet sendt afsted, og ingen vidste, hvor den var.

Hvad gør du, når det går galt?

Ingen vidste ikke, om standen ville blive fundet i tide. Men dagen inden, den skulle være klar i København, får teamet fra Easyfair et opkald om, at standen er fundet i Berlin Messecenter.

”Så handlede det om at reagere hurtigt og sætte gang i de rigtige processer.

Godset blev sendt fra Berlin, og da det ankom til København, havde vi 12 mand fra Easyfair klar til at gå i gang. Vi arbejdede hele aftenen, og kl. 3 om natten kunne vi sende en sms til Jack & Jones og fortælle, at standen var klar til overdragelse til det aftalte tidspunkt.

Selvom det ikke var vores fejl, at messestanden var blevet væk, så er det vigtigt for os at løse opgaven og komme helt i mål. Det er lige præcis dét, vores arbejde handler om.”

Emil Hansen, projektleder hos Easyfair

Hvem er Jack & Jones?

Jack & Jones er en del af Bestseller-koncernen med 15.000 multibrand-butikker, fordelt på 38 markeder over hele verden.

På verdensplan findes der mere end 1.000 Jack & Jones-butikker.

Vil du vide mere?

Søren Kilde
Adm. Direktør, Ejer

Skal vi mødes?

Book et møde
med det samme

Du bestemmer hvor og hvornår!

Book et møde

Vælg blot et tidspunkt, så mødes vi.

Dato
Udfyld venligst dette felt
Kl.
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Scroll to top