Case facts

Kunde Rockdelta

Se Galleri

Sådan får du en lejeløsning, der ligner en specialbygget messestand

Hos Easyfair har vi kunder fra mange spændende brancher. Rockdelta er én af dem. Rockdelta, der er et datterselskab til Rockwool-koncernen, har udviklet et system, der fjerner støj og vibrationer fra jernbanespor.

Vi har siden 2010 gjort det nemt for Rockdelta at tage på messe. Med en professionel lejeløsning kan virksomheden sammensætte præcis de moduler, de har behov for fra gang til gang – og med tilpasset grafik ser standen altid ud som om, den er specialbygget til den enkelte event.

Skil dig ud fra mængden: Standen udstråler Rockdeltas identitet med tilpasset grafik

Rockdelta valgte en lejeløsning. Måske er det også løsningen for dig?

Med en lejeløsning opnår Rockdelta stor fleksibilitet. De kan skalere omfang og størrelse efter behov. Samtidig kan virksomheden sætte sit eget unikke præg på standen med grafik og detaljer.

En lejeløsning kan være en god løsning for dig, der kun er på messe én gang om året. Eller dig, der skal afprøve en messe for at se, om den er noget for jer.

Er du kun på én messe om året, kan det være en fordel at leje fremfor at købe dit eget. Du kan tilpasse moduler og elementer præcist til de behov, du har, og du slipper for omkostninger til opbevaring.

Dine fordele ved at leje:

* Stor fleksibilitet i setup
* Mindre investering
* Unikt udtryk
* Ingen omkostninger til opbevaring

Rockdelta slipper for at tænke på alt det praktiske

Montørteamet fra Easyfair søger for, at alt spiller på standen, når dørene til messen åbner. Fra kaffemaskine og køleskab til møbler og knagerækker.

”Der er mange detaljer, der skal huskes, når du skal på messe. Vi hjælper Rockdelta med alt det praktiske omkring messer – fra start til slut. Det betyder, at sælgeren ikke skal bruge sin tid på at sætte sig ind i praktiske detaljer. Det klarer vi. I stedet kan han bruge sin tid på at forberede sig på messen.”

Thomas Egebjerg, montør hos Easyfair

Kom langt med få midler

Standard behøver ikke være kedelige hvide vægge uden udtryk.

Selvom du vælger standardmoduler, kan du skabe et unikt udtryk, der tydeligt afspejler din virksomheds identitet og produkter. Du vælger de moduler, der passer til din standplads og dine ønsker. Herefter laver vi den grafik, der giver den lejede stand dit udtryk. Grafikken monteres på de hvide moduler.

Vil du vide mere?

Søren Kilde
Adm. Direktør, Ejer

Skal vi mødes?

Book et møde
med det samme

Du bestemmer hvor og hvornår!

Book et møde

Vælg blot et tidspunkt, så mødes vi.

Dato
Udfyld venligst dette felt
Kl.
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Scroll to top