Case facts

Kunde Scandinavian Design

Messe IMM Cologne

By Köln

Se Galleri

Derfor har Scandinavian Design brugt Easyfair 3 år i træk på IMM i Køln 

Som virksomhedsejer eller marketingansvarlig ved du, at der er meget på spil, når du skal på messe. Du skal pleje dine relationer og skabe nye kontakter. Du skal brande din virksomhed og opbygge tillid. Og det er her, dine konkurrenter kan se, om du har styr på tingene eller ej.

Alt skal spille fra start til slut

Gazellevirksomheden Scandinavian Design står overfor de samme udfordringer, når de hvert år gør klar til at tage på den internationale møbelmesse IMM i Køln. Standen skal udstråle virksomhedens identitet og værdier – i design, farver og materialer.

– Og alt det praktiske skal være på plads.

”Vi har brugt Easyfair i tre år til design, konstruktion og opsætning af vores stand på IMM-messen i Køln. Alt er foregået yderst professionelt, punktligt og personligt, tillagt et serviceniveau ud over det forventelige.”

– Christian Rudolph, Adm. Direktør hos Scandinavian Design

Alt skal stå klart, når dørene går op kl. 9

Vi hjælper Scandinavian Design med alt det praktiske fra start til slut – også de uforudsete udfordringer. Så de kan koncentrere sig om at tage godt imod deres gæster. 

Det er ikke bare standen, der skal spille, når du skal på messe. Det er alt omkring messen. Det duer ikke, at du har 4 mand klar til at tage imod dine gæster, hvis standen ser halvfærdig ud, eller du ikke har fået de godkendelser i hus, som messen kræver.

Standardmoduler med unikt design 

Scandinavian Design, der er startet Christian og Cathrine Rudolph, har de seneste år haft enorm succes med sine retroinspirerede møbler, som virksomheden sælger til detailkæder i hele verden.

Standen er bygget op omkring de moduler, virksomheden brugte på sidste års messe. Men alt har fået et designmæssigt løft.

Scandinavian Design ønskede en stand med et eksklusivt udtryk. På bagvæggen er der hængt velourpuder, som skaber stoflighed og et indbydende udtryk.

Standen skal pirre nysgerrigheden. På lamellerne er der sat små felter op, som afskærmer for standen. Det skal gøre forbipasserende nysgerrige på, hvad der sker på den anden side. 

Et fleksibelt system, der kan bruges igen. Og igen

Scandinavian Design har et fleksibelt messesystem, der er sat sammen af standardmoduler. Det betyder, standen kan bruges igen og igen. Når messedagene er ovre, sørger montørteamet fra Easyfair for, at alt bliver pakket forsvarligt ned og kørt tilbage til Danmark. Nu ligger det på Easyfairs lager og er klar til næste messe. 

For en designvirksomhed er farver ikke bare farver. De skaber harmoni og viser, om du er med helt fremme

Derfor har designteamet arbejdet tæt sammen med Scandinavian Design for at få det helt rigtige udtryk til standen.

”Christian havde et helt specielt ønske til den farve, der skulle omkring fjernsynet. Han havde et krus med farven ”gun metallic”. Det er ikke en farve, man lige kan slå op, og den var også svær at ramme. Men det lykkedes til sidst”

Søren Kilde, Adm. Direktør hos Easyfair

Vil du vide mere?

Søren Kilde
Adm. Direktør, Ejer

Skal vi mødes?

Book et møde
med det samme

Du bestemmer hvor og hvornår!

Book et møde

Vælg blot et tidspunkt, så mødes vi.

Dato
Udfyld venligst dette felt
Kl.
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Scroll to top