Case facts

Kunde Sofacompany

Messe Orgatec

Se Galleri

”Easyfair giver ikke op, før opgaven er løst.”

Tillid. Det er nok én af de ting, der betyder allermest, når du skal på messe. Og vil du gerne klare messeplanlægningen med ro i maven, er det vigtigt, at du kan stole på de messeleverandører, du arbejder sammen med. Du skal vide, at de har styr på alle detaljer – så du og dit salgsteam er klar til at tage godt imod jeres gæster, når messedørene går op. Og netop derfor har Sofacompany siden 2015 brugt Easyfair til design, konstruktion og opsætning i forbindelse med messer.

”Løsningerne er ikke nødvendigvis dyre – men effektfulde”

Hos Sofacompany betyder design og udtryk alt. Og da Orgatec 2018 stod for døren, bad de igen teamet fra Easyfair om hjælp til at skabe en kreativ messeløsning.

”Easyfair har øje for såvel de store linjer som de små detaljer, og det gør rollefordelingen mere ligetil. De tager ansvar gennem hele processen og giver ikke slip, før alt er som det skal være. Løsningerne har været kreative og af høj håndværksmæssig kvalitet, og det er med til at støtte kvaliteten af vores produkter. Vi er rigtig glade for vores stand og har fået rigtig meget positiv feedback.”

– Niels Svovlgaard, Sofacompany. 

”Easyfair formår at anvende og kombinere erfaringer fra forskellige brancher og derigennem skabe innovative løsninger. Løsninger, som ikke nødvendigvis er dyre – men effektfulde.”

”Der er altid uforudsete udfordringer i forbindelse med en messedeltagelse. Det kan være små, men vigtige ting op mod færdiggørelsen af standen. Her tager Easyfair ansvar og er meget hjælpsomme – også på områder, som ikke er en del af deres opgave. Også samarbejdet med Easyfairs messebyggere på standen har været meget positiv. De er meget hjælpsomme og løsningsorienterede. De giver ikke op, før opgaven er løst til kundens tilfredshed.”

– Niels Svovlgaard, Sofacompany. 

”Vi ville skabe et miljø, der er anderledes – og som skiller sig ud. Det har vi fået.”

Når du er på messe, afhænger din succes af din evne til at skille dig ud. Du skal gøre noget, som får messens gæster til at opdage dig og dine produkter. Det var præcis dét ønske, teamet fra Sofacompany havde til standen på Orgatec. Den skulle overraske og vække opsigt.

”Vores ønske var at skabe et miljø, der er anderledes – og som skiller sig helt klart ud fra konkurrenterne. Det har vi fået. Vi er specielt stolte af de stemnings-rum, der er skabt til standen. De fungerede rigtig godt. Der blev også lavet et rum med spejle, som sammen med produkterne gav et kunstnerisk og overraskende udtryk”

”De forstår os og vores branche – og derfor kom vi hurtigt frem til den helt rigtige løsning.”

I en travl hverdag er der mange opgaver, der skal løses. Planlægning og klargøring af en masse er bare én af dem. Derfor kan det betale sig at vælge en messepartner, der kender messebranchen ud og ind – og som formår at sætte sig ind i din forretning – og de ønsker og mål, I har.

”Easyfair forstår vores branche. Men endnu vigtigere: De forstår vores virksomhed, vores ønsker og mål. Easyfair var med fra starten og har bidraget med både kreative forslag og løsninger. Vi blev hurtigt tunet ind på hinanden, og der skulle ikke laves ret mange ændringer, før den sad i skabet. Easyfair har været gode til at bruge deres erfaringer og løsninger fra andre brancher til at skabe en unik og innovativ løsning til os”.

Hvem er Sofacompany?

Sofacompany er resultatet af stifterne, Cathrine og Christian Rudolphs drøm om at udfordre den eksisterende møbelbranche ved at skabe lækkert møbeldesign af høj kvalitet, til ærlige priser - året rundt. Dette er muligt med et enkelt og unikt forretningskoncept med salg udelukkende via internettet. Hos Sofacompany skal alle have råd til godt møbeldesign af høj kvalitet, og alle skal opleve, at de får noget for pengene.

Vil du vide mere?

Søren Kilde
Adm. Direktør, Ejer

Skal vi mødes?

Book et møde
med det samme

Du bestemmer hvor og hvornår!

Book et møde

Vælg blot et tidspunkt, så mødes vi.

Dato
Udfyld venligst dette felt
Kl.
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Scroll to top