Case facts

Kunde STELTON

Se Galleri

Messestand til ét af Danmarks bedst kendte designbrands

Stelton er ét af de bedst kendte designbrands i Danmark. I mere end 50 år har virksomheden samarbejdet med internationale designere og arkitekter om at skabe tidsløst og funktionelt design, der gør hverdagen lidt smukkere. Virksomheden er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor kvalitet, æstetik og funktion smelter sammen

Standen skal afspejle brandet

Stelton udstiller på en lang række designmesser hvert år i både ind- og udland. Virksomheden er et veletableret brand, der bliver altid lagt mærke. Det gælder også på Formland-messen i Messecenter Herning. Derfor er det ekstra vigtigt, at udtrykket på standen er helt rigtigt. De besøgende skal have en oplevelse, og de skal inspireres.

”Vi havde en god dialog omkring behov og løsninger til vores messestand, som vi selv designer. Prisen var en vigtig faktor, og her var Easyfair konkurrencedygtige. Samtidig kunne de fremvise en overbevisende portfolio af referencer”

– Anne Marie Raaschou-Nielsen, Creative Manager hos Stelton.

Sæsonens farver og materialer i fokus

På messen præsenterede Stelton den kommende sæsons nyheder, der er inspireret af den nordiske natur - skyernes og frostens sarte blå nuancer, skovens dybe, grønne toner, og den smukke grå farve på strandkantens sten. Standens farver og materialer er nøje udvalgte, så de komplementerer sæsonens produktnyheder og giver dem plads til at træde frem.

Der er placeret lyse træpaneler på enkelte vægge for at få produkter til at træde frem. Ved Emma-kollektionen hænger et stykke tekstil i en dyb midnatsblå nuance. De naturlige materialer er med til at give standen et varmt og imødekommende udtryk og samtidig giver de et flot twist til de smukke designklassikere.

– Søren Kilde, Easyfair

”Vi vil helt afgjort involvere Easyfair i planerne om det kommende års messer”

”Samarbejdet med Easyfair har været meget positivt. Tidsplanen blev fuldt, hvilket vi vægter højt. Samtidig var kvaliteten af arbejdet til fuld tilfredshed. Den løbende korrespondance har været hurtig, effektiv og meget professionel og under opbygningen var der stor hjælpsomhed fra Easyfairs team, og det gjorde, at opsætningen forløb fint.”

– Anne Marie Raaschou-Nielsen, Creative Manager hos Stelton

Vil du vide mere?

Søren Kilde
Adm. Direktør, Ejer

Skal vi mødes?

Book et møde
med det samme

Du bestemmer hvor og hvornår!

Book et møde

Vælg blot et tidspunkt, så mødes vi.

Dato
Udfyld venligst dette felt
Kl.
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Scroll to top