35 projekter siden 2011 med fokus på fleksibilitet

Case facts

Kunde Vitfoss

Se Galleri

Det er en stor beslutning at udstille på en messe. Det er en investering, der koster både tid og penge. Hos Vitfoss er det et must at have et professionelt og fleksibelt messekoncept. Derfor bruger virksomheden en løsning fra Easyfair, der består af en kombination af lejede og købte elementer. Det sikrer, at Vitfoss kan justere standens størrelse fra messe til messe.

Vitfoss har en skalerbar og fleksibel messestand

”Vi kiggede efter et udstillingssystem, der kunne skaleres og stilles op med 2 hænder. Det var desuden vigtigt, at det kunne sendes med en bil, og at vi let kunne tilpasse det efter behov. Easyfair leverede løsningen, og samarbejdet har sidenhen udviklet sig til stande fra 9m2 til 140m2. Besøgende har altid rost vores stand."

Kenneth P. Madsen, Marketing Manager hos Vitfoss

Fleksible moduler, der kan skaleres efter behov

Når Vitfoss skal på messe, kontakter de Easyfair, der hjælper dem med at sammensætte et koncept, der passer til den enkelte messes størrelse og budget. Easyfair har siden 2011 hjulpet Vitfoss med 35 messeprojekter.

Skil dig ud med få midler

For at få det meste ud af din messedeltagelse, skal rammerne være i orden. Vitfoss’ messekoncept består af hvide vægmoduler, der nemt kan sættes sammen på forskellige måder og i forskellige størrelser. Med små – men effektive virkemidler – som lys og folier kan Vitfoss ændre udtryk og budskaber fra messe til messe.

Hurtigt setup og nem håndtering

Systemet er nemt at håndtere og sætte op. Har du egne montører, du gerne vil bruge, er det også en mulighed. For at sikre, at der ikke går noget galt med monteringen, sender vi gerne en montør med for at tjekke alt er sat korrekt op.

Servicen er den samme, også når du lejer

Alt er monteret og klar, når Vitfoss ankommer til messen. Easyfairs team af dygtige montører sørger for, at alle detaljer er på plads, og at standen er klar til at tage i brug.

”Easyfair er med hele vejen fra idé til nedtagning og vedligeholdelse. Kommunikationen er altid nede på jorden, og medarbejderne er altid villige til at hjælpe, uanset om det er hjemme på kontoret eller ude i verden, hvor standen bygges.”"

Kenneth P. Madsen, Marketing Manager hos Vitfoss

Hvem er Vitfoss?

Med udgangspunkt i landmandens behov rådgiver Vitfoss i værdiskabende løsninger gennem individuelt tilpassede gårdblandinger til den animalske produktion. Endvidere tilbyder virksomheden en række specialprodukter, som mælkeerstatninger, desinfektion og andre unikke problemløsere.

Vil du vide mere?

Søren Kilde
Adm. Direktør, Ejer

Skal vi mødes?

Book et møde
med det samme

Du bestemmer hvor og hvornår!

Book et møde

Vælg blot et tidspunkt, så mødes vi.

Dato
Udfyld venligst dette felt
Kl.
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Scroll to top