Slut med brug-og-smid-ud!
Vi upcycler rest- og returmaterialer til inspirerende designløsninger til messer, showrooms og butikker. Skal du være med?

For os er genbrug sund fornuft. Det handler om at få mest muligt ud af de materialer, vi har til rådighed. Samtidig mener vi også, at vi som branche har et ansvar for at bidrage til en mere bæredygtig udvikling. Derfor er vi medlem af Upcycling Forum – en platform, der gør det nemt for os og andre virksomheder at arbejde effektivt med upcycling.

Lad os stå sammen mod ressourcespild

Vi har et valg, når vi skal bygge nyt. Vi kan vælge nye materialer, eller vi kan tage bæredygtige valg, hvor vi giver restmaterialer nyt liv og mindsker ressourcespild.

"Vi hjælper vores kunder med at omsætte den grønne strategi til messestanden, showroomet og butiksindretningen. Kvalitet er altid vigtigt for os – også når vi genanvender restprodukter i vores løsninger. Upcycling Forum gør det nemt for os at finde de helt rigtige materialer uden at skulle gå på kompromis. Det åbner for nytænkning og kreative løsninger, og så gør det samtidig en forskel."

 – Jakob Nøddesbo, Konceptudvikler hos Easyfair


"Easyfair er en spændende virksomhed med mange kreative ideer og en positiv drivkraft, som vi især mærker i lysten til at ville arbejde ambitiøst med upcycling. Det er med til at bekræfte os i, at det vi laver, har en berettigelse og en værdi for andre. Messebranchen kan have en udfordring i, at deres designs ofte har kort levetid og en del spild, og derfor glæder det os, at Easyfair deler vores interesse i at gøre deres branche mere cirkulær. Og så ser vi det selvfølgelig også som en fordel, at vi potentielt kan hjælpe hinanden med nye muligheder via vores respektive netværk."

– Rasmus Falkenberg, CEO og stifter af Upcycling Forum

Hvad er Upcycling Forum?

Upcycling Forum hjælper virksomheder med at løfte rest- og returmaterialer op af affaldscontaineren og ind i kommercielle upcycling løsninger.

"Vi gør det nemt for designere, arkitekter og ingeniører at arbejde med upcycling. Vi stiller en platform til rådighed, hvor medlemmer kan sælge og købe restmaterialer fra industri, byggeri og produktion. Lidt ligesom Too Good To Go, bare for byggematerialer. Vi giver dem et nyt, bæredygtigt liv og undgår, at de havner i affaldscontaineren. Det åbner op for nye opgaver, ny inspiration, nye salgskanaler og nye samarbejdsmuligheder. Uden at gå på kompromis med æstetik, funktionalitet og kvalitet. For mange af vores kreative medlemmer gør det ikke noget, hvis materialet har tydeligt patina og dermed fortæller en historie.”

– Rasmus Falkenberg, CEO og stifter af Upcycling Forum

Skal din grønne strategi også omsættes til messestanden, showroomet eller butikken?

Skal vi mødes?

Book et møde

Du bestemmer hvor og hvornår!

Book et møde

Vælg blot et tidspunkt, så mødes vi.

Dato
Udfyld venligst dette felt
Kl.
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Scroll to top