Jack & Jones

Jack & Jones er en del af Bestseller-koncernen med 15.000 multibrand-butikker, fordelt på 38 markeder over hele verden.

På verdensplan findes der mere end 1.000 Jack & Jones-butikker.

Hvad en forsvunden messestand kan lære dig om tillid

Transportfirmaet: ”Standen er væk, og vi ved ikke, om den kommer frem til tiden”.

Det er nok de værste ord, du kan høre, inden du skal stå klar til at modtage dine kunder på en messe. Men det var præcis de ord, der mødte teamet fra JACK & JONES lige før CIFF i København.

Modemessen Panorama i Berlin var netop afsluttet, og standen var pakket ned og gjort klar til afsendelse. Men på grund af en fejl fra transportfirmaet, var standen ikke blevet sendt afsted, og ingen vidste, hvor den var.

Hvad gør du, når det går galt?

Ingen vidste ikke, om standen ville blive fundet i tide. Men dagen inden, den skulle være klar i København, får teamet fra Easyfair et opkald om, at standen er fundet i Berlin Messecenter.

”Så handlede det om at reagere hurtigt og sætte gang i de rigtige processer."

"Godset blev sendt fra Berlin, og da det ankom til København, havde vi 12 mand fra Easyfair klar til at gå i gang. Vi arbejdede hele aftenen, og kl. 3 om natten kunne vi sende en sms til Jack & Jones og fortælle, at standen var klar til overdragelse til det aftalte tidspunkt.

Selvom det ikke var vores fejl, at messestanden var blevet væk, så er det vigtigt for os at løse opgaven og komme helt i mål. Det er lige præcis dét, vores arbejde handler om.”

- Emil Hansen, projektleder hos Easyfair

TT Woodcare Sofacompany