Scandinavian Design

Scandinavian Design, der er startet Christian og Cathrine Rudolph, har de seneste år haft enorm succes med sine retroinspirerede møbler, som virksomheden sælger til detailkæder i hele verden.

Standen er bygget op omkring de moduler, virksomheden brugte på sidste års messe. Men alt har fået et designmæssigt løft.

Scandinavian Design ønskede en stand med et eksklusivt udtryk. På bagvæggen er der hængt velourpuder, som skaber stoflighed og et indbydende udtryk.

Standen skal pirre nysgerrigheden. På lamellerne er der sat små felter op, som afskærmer for standen. Det skal gøre forbipasserende nysgerrige på, hvad der sker på den anden side. 

Derfor har Scandinavian Design brugt Easyfair 3 år i træk på IMM i Køln 

Som virksomhedsejer eller marketingansvarlig ved du, at der er meget på spil, når du skal på messe. Du skal pleje dine relationer og skabe nye kontakter. Du skal brande din virksomhed og opbygge tillid. Og det er her, dine konkurrenter kan se, om du har styr på tingene eller ej.

Alt skal spille fra start til slut

Gazellevirksomheden Scandinavian Design står overfor de samme udfordringer, når de hvert år gør klar til at tage på den internationale møbelmesse IMM i Køln. Standen skal udstråle virksomhedens identitet og værdier – i design, farver og materialer.

”Vi har brugt Easyfair i tre år til design, konstruktion og opsætning af vores stand på IMM-messen i Køln. Alt er foregået yderst professionelt, punktligt og personligt, tillagt et serviceniveau ud over det forventelige.”

– Christian Rudolph, Adm. Direktør hos Scandinavian Design

Second Female BabyDan