Sofacompany

Sofacompany er resultatet af stifterne, Cathrine og Christian Rudolphs drøm om at udfordre den eksisterende møbelbranche ved at skabe lækkert møbeldesign af høj kvalitet, til ærlige priser - året rundt. Dette er muligt med et enkelt og unikt forretningskoncept med salg udelukkende via internettet. Hos Sofacompany skal alle have råd til godt møbeldesign af høj kvalitet, og alle skal opleve, at de får noget for pengene.

”De forstår os og vores branche – og derfor kom vi hurtigt frem til den helt rigtige løsning.”

I en travl hverdag er der mange opgaver, der skal løses. Planlægning og klargøring af en masse er bare én af dem. Derfor kan det betale sig at vælge en messepartner, der kender messebranchen ud og ind – og som formår at sætte sig ind i din forretning – og de ønsker og mål, I har.

”Easyfair forstår vores branche. Men endnu vigtigere: De forstår vores virksomhed, vores ønsker og mål. Easyfair var med fra starten og har bidraget med både kreative forslag og løsninger. Vi blev hurtigt tunet ind på hinanden, og der skulle ikke laves ret mange ændringer, før den sad i skabet. Easyfair har været gode til at bruge deres erfaringer og løsninger fra andre brancher til at skabe en unik og innovativ løsning til os”.

”Easyfair giver ikke op, før opgaven er løst.”

Tillid. Det er nok én af de ting, der betyder allermest, når du skal på messe. Og vil du gerne klare messeplanlægningen med ro i maven, er det vigtigt, at du kan stole på de messeleverandører, du arbejder sammen med. Du skal vide, at de har styr på alle detaljer – så du og dit salgsteam er klar til at tage godt imod jeres gæster, når messedørene går op. Og netop derfor har Sofacompany siden 2015 brugt Easyfair til design, konstruktion og opsætning i forbindelse med messer.

TT Woodcare Endurance