Vilofoss

Med udgangspunkt i landmandens behov rådgiver Vilofoss i værdiskabende løsninger gennem individuelt tilpassede gårdblandinger til den animalske produktion. Endvidere tilbyder virksomheden en række specialprodukter, som mælkeerstatninger, desinfektion og andre unikke problemløsere.

Vilofoss har en skalerbar og fleksibel messestand

”Vi kiggede efter et udstillingssystem, der kunne skaleres og stilles op med 2 hænder. Det var desuden vigtigt, at det kunne sendes med en bil, og at vi let kunne tilpasse det efter behov. Easyfair leverede løsningen, og samarbejdet har sidenhen udviklet sig til stande fra 9m2 til 140m2. Besøgende har altid rost vores stand."

- Kenneth P. Madsen, Marketing Manager hos Vilofoss

Fleksible moduler, der kan skaleres efter behov

Når Vilofoss skal på messe, kontakter de Easyfair, der hjælper dem med at sammensætte et koncept, der passer til den enkelte messes størrelse og budget. Easyfair har siden 2011 hjulpet Vilofoss med 35 messeprojekter.

For at få det meste ud af din messedeltagelse, skal rammerne være i orden. Vilofoss’ messekoncept består af hvide vægmoduler, der nemt kan sættes sammen på forskellige måder og i forskellige størrelser. Med små – men effektive virkemidler – som lys og folier kan Vilofoss ændre udtryk og budskaber fra messe til messe.

NIRAS Dantherm Group