NIRAS

NIRAS er blandt Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder. Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.

Sådan skaber NIRAS opmærksomhed i messegangen

Den type messer, som NIRAS udstiller på er ofte kendetegnet ved hvide, kliniske stande. Messestanden til NIRAS skiller sig ud ved at bruge af varme nuancer og materialer. Det er de små, velvalgte detaljer, der gør forskellen. 

”Når vi kigger tilbage på de 20 projekter, vi har lavet med NIRAS, så kan man tydeligt se den rejse, vi har været på. Fælles for alle projekter er, at vi hver gang forsøger at rykke ved designet og udtrykket.

 Fordi vi kender vores kundes historie og behov godt, er vi i stand til at lave gode løsninger hver gang. Vi oplever også, at desto bedre vi kender kunden, desto mindre af kundens tid bruger vi. Vi har overblik – så kunden kan bruge sin tid på noget andet.”

– Søren Kilde, Easyfair

BabyDan Vilofoss