Case facts

Kunde NIRAS

Se Galleri

NIRAS sælger rådgivning, og som rådgivningsvirksomhed er det vigtigt, at du sender det rigtige signal til dine kunder

Siden 2004 har Easyfair hjulpet NIRAS (tidl. Alectia Brew og Danbrew) med 20 forskellige messeprojekter, der på hver sin måde har skilt rådgivningsfirmaet ud fra mængden.

Sådan skaber NIRAS opmærksomhed i messegangen

Den type messer, som NIRAS udstiller på er ofte kendetegnet ved hvide, kliniske stande. Messestanden til NIRAS skiller sig ud ved at bruge af varme nuancer og materialer. Det er de små, velvalgte detaljer, der gør forskellen. 

”Det er vigtigt, at vi kan være stolte af det, vi laver. Derfor går vi altid dialog med vores kunde, når vi synes, der er noget, der kan gøres enten bedre eller anderledes.”

– Steffen Weis, projektleder hos Easyfair

Vi kender vores kunder godt

”Nå vi kigger tilbage på de 20 projekter, vi har lavet med NIRAS, så kan man tydeligt se den rejse, vi har været på. Fælles for alle projekter er, at vi hver gang forsøger at rykke ved designet og udtrykket.

 Fordi vi kender vores kundes historie og behov godt, er vi i stand til at lave gode løsninger hver gang. Vi oplever også, at desto bedre vi kender kunden, desto mindre af kundens tid bruger vi. Vi har overblik – så kunden kan bruge sin tid på noget andet.”

– Søren Kilde, Easyfair

Hvem er NIRAS?

NIRAS er blandt Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder. Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.

Fusion skaber nyt behov for ny fleksibilitet

Alectia fusionerer med NIRAS i 2017. Med fusionen har virksomheden fået en større geografisk dækning, både lokalt som globalt, samt flere ekspertiser. Derfor arbejder virksomheden sammen med Easyfair om at skabe et nyt og fleksibelt messekoncept, som de lokale kontorer kan booke efter behov - og som kan skaleres op og ned fra messe til messe.

Vil du vide mere?

Søren Kilde
Adm. Direktør, Ejer

Skal vi mødes?

Book et møde
med det samme

Du bestemmer hvor og hvornår!

Book et møde

Vælg blot et tidspunkt, så mødes vi.

Dato
Udfyld venligst dette felt
Kl.
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Scroll to top